課題3,4年

Grade3 May 22 Homework

To Grade 3 Students,

Hope you are doing well and feeling healthy.

English homework has been added since last week. Is everything progressing as scheduled?

You have an assignment for making a box in math this week. I hope you can enjoy tracing on the paper, cutting it out, and building a box at home.
Homework will be divided up for each day this week. Please make a plan for your studies.

SS Supplemental Explanation.pdf

3年生 5月22日課題

3年生のみなさんへ
今週はすずしい日が多かったですが、体調はどうですか?元気にすごしていますか?
今回算数は、動画を見てとりくむ宿題をだしました。先生たちの手作り動画なので、じっくり見てやってもらえたらうれしいです!

5月22日から28日までの新しい宿題をのせます。
今回は日にちごとにのせていますが、あくまでも目安(めやす)なので、自分のペースでとりくんでくださいね。

宿題でわからないことや何かこまったことがあったら、いつでも質問(しつもん)してください。
いっしょにがんばりましょう!

3年生休校中の宿題⑤.pdf

~国語~
音読カード.pdf

きつつきの商売③④.pdf

もっと知りたい、友だちのこと①②.pdf

Grade4 0522 Homework Part 6

To Grade 4 Students

This week there has been a lot of cool and rainydays.

Are you doing well at home?

For our 4th grade social studies, we are going to study aboutwater. The rain falls from the sky, and it is good to think about how itconnects to our everyday lives.

Did you create an original schedule, and are your studies progressing asplanned?Take some time this week to organize theassignments that you have worked so hard on.

Your completed assignments can either be brought directly to school orsent by mail. Looking at the assignments that have arrived at school, they arewritten very neatly, and we can tell that you worked very hard on them.

Look forward to seeing your classmates, and for now, focus on what youable to do. All of the teachers are looking forward to being able to study withall of you here at school.

Grade 4 Homework List Part 6.pdf

4年生 5月22日課題⑥

4年生のみなさんへ

今週は、雨の日が多く、すずしい日が続きましたね。

おうちで元気に過ごしていますか?

4年生の社会科では、水の学習をします。
雨が空から降って、どのように私たちの生活につながっていくのかを考えてみるのもいいですね。

オリジナル時間割を作成し、計画的に学習を進めていますか。

今週は今までがんばった課題を整理する時間も入れましょう。

できた課題から、学校に持参または郵送してください。

学校にとどいた課題を見ると、みなさんの字がとてもきれいで、がんばって取り組んだことが伝わってきます。

友だちに会えることを楽しみに、今できることに向き合ってくださいね。
学校でみなさんと学習できることを楽しみにしています。

4年生 5月22日課題.pdf