緊急情報 Emergency Information

新型コロナウィルス感染防止に向けた国の要請に従い、変更することがあります。

ご了承ください。

Changes will be made in accordance with requests by the government to prevent the spread of the novel coronavirus. Your understanding is appreciated.

始業式について

始業式 令和2年4月6日(月)

2~6年生 通常通り登校 910ごろ下校

入学式への参列はありません。

ランドセル 校帽 保健関係提出書類(緑封筒)
上履き(雨天時)

マスク(用意できない場合は学校で用意します)

Regardingthe Opening Ceremony

OpeningCeremony: April 6 (Mon), 2020

NewGrade 2 ~ 6: Arrival at school at the usual time, dismissal around 9:10

TheG2 ~ G6 students will not attend the Entrance Ceremony

Thingsto Bring: Backpack (randoseru),school hat, health information forms (in the green envelope), indoor shoes (incase of rain)

・校庭で行います。・The ceremony will be held inthe schoolyard.

・整列時、子供と子供との間隔を広げます。When lining up,students will spread out.

・式は15分で終了する予定です。The length of theceremony will be 15 minutes.

入学式について

入学式 令和2年4月6日(月)
受付 930940 (時間厳守)

保護者の参加は、児童一人につき2名まで。

マスクを着用してください。(用意できない場合は、学校で用意します)

Regardingthe Entrance Ceremony

Entrance Ceremony: April 6 (Mon), 2020

Reception Opens: 9:30~9:40 (Please be punctual.)

2family members per student are allowed to attend the ceremony.

Please wear a mask when attending the ceremony. (If you are unable to prepare one, theschool will provide it.)

・体育館で行います。The ceremony will be held inthe gym.

・席は1m間隔で並んでいます。Seats will be placed 1 meterapart.

・体育館の窓は開放し、常に換気しています。The windows in thegym will be open for continuous ventilation.

・天候により、服装などをご留意ください。Please chooseclothing that is appropriate to the weather.

感染症予防のため、予定を変更することがあります。

学校ホームページで確認してください。

The schedule may be changed in order to prevent infection.

Please check the school’s homepage for the updates.

お知らせ

国際学級について.pdf              〇 International Classes Program.pdf