【港区教育委員会からのお知らせ】

学校の生活

2020/05/27new

学校再開に向けて Regarding the School Reopening

| by モデレーター210
 みなさん元気ですか。

6月より、学校が再開されます。

みんなも、私たち教職員も、初めての分散登校による再開です。

How is everyone?

The school will reopen in June.

It will be the first time to have the split schedule for both students and teachers.

再開に向けて、いろいろな準備をしています。

先生たち全員が集まる職員会議も体育館で行いました。

The teachers are preparing for the school reopening.

We also had a teachers’ meeting altogether in the gym the other day.

学校も準備を進めています。

みなさんも、学校の持ち物を点検して、登校の準備を進めてください。

The school is also getting ready to have you back.

So check your school supplies and prepare for coming to school as well.

分散登校のグループ分けは、メールでお知らせしました。

61日にも直接お知らせしますが、

出席番号を確認したい場合は、メールか電話で、お問い合わせください。

The groups for the Split Schedule were informed via email.

It will also be notified on June 1 in person but if you need to check your child’s student’s number, please contact school via email or a phone call.

次に会えることを楽しみにしています。We look forward toseeing you again soon.

持ち物について.pdf

2020/05/22

課題更新

| by モデレーター210

なわとびカードを休暇中の課題(専科・全学年共通)にアップしました。

The Jump Rope ChallengeCard is uploaded to the Assignment Folder during the School Closure.

2020/05/22

課題更新

| by モデレーター210

休校中の課題を、更新しました。

Theassignments during the school closure were updated.

図工の課題を、更新しました。(全学年)

TheArt assignment has been updated. (All grades)