緊急情報 Emergency Information

新型コロナウィルス感染防止に向けた国の要請に従い、変更することがあります。

ご了承ください。

Changes will be made in accordance with requests by the government to prevent the spread of the novel coronavirus. Your understanding is appreciated.

保護者面談、教科書受取日

4月 9日(木)14:00~16:00
4月10日(金) 9:00~11:00

都合が悪い場合は、学校にご連絡ください。

提出するもの

・家庭環境調査票(26年)

・離任式の手紙(26年)

・写真等の掲載にかかわる承諾書(16年)