【港区教育委員会からのお知らせ】

・必ず、検温をし、健康カードを持参してください。

・校内では、マスクの着用手洗い徹底します。ハンカチを忘れずに身に付けましょう。

・本人や家族に、発熱等の風邪の症状がある場合は、自宅で休養してください。その場合は学校にご連絡ください。

Please make sure to check yourchild’s body temperature in the morning and have your child bring their healthcard to school.

Wearing a mask and washinghands will be conducted thoroughly at school. Please ensure that your childwill have a handkerchief with them.

If your child or family membershave any cold symptoms such as a fever, please rest at home. Please contact theschool if this is the case.

学校の生活

2020/03/19

スプリングスタディ9日目

| by モデレーター210

スプリングスタディ9日目
4年生です。

初めてコマを回すことができた!
という人がいました。

何度も試して、コツをつかみましょう。
 来週は、23日修了式、24日卒業式のため、スプリングスタディはありません。
緊急居場所づくりは行います。

規則正しい生活を続けましょう。