緊急情報 Emergency Information

新型コロナウィルス感染防止に向けた国の要請に従い、変更することがあります。

ご了承ください。

Changes will be made in accordance with requests by the government to prevent the spread of the novel coronavirus. Your understanding is appreciated.

お知らせ

国際学級について.pdf              〇 International Classes Program.pdf