【港区教育委員会からのお知らせ】

夏季休業期間 81日~824

始業式 825

SummerBreak August 1st ~August 24th

OpeningCeremony  August 25th

学校の生活

2020/07/13

3年生の様子

| by モデレーター210

3年生になって6時間授業の日が増えましたが、どの授業も意欲的に取り組んでいます。

Although the number of 6-period days hasincreased as the students have become 3rd graders, they areproactively engaging in all of their classes.

初めての習字の学習をしました。ドキドキしながらも、楽しみながら集中して書くことができました。

The students studied calligraphy for thefirst time. They enjoyed and concentrated on writing while feeling a little bitexcited.

体育では、小型ハードル走を行っています。小型ハードルを調子よく走り越えることを目標に、熱心に練習に励んでいます。

In PE class, the students are doing amini-hurdle run. They set a goal to jump over the mini-hurdles rhythmically,and practice very hard.

給食当番や掃除当番、係活動も始まりました。3年生全員が気持ちよく生活できるように、責任をもって仕事をしています。

The students have startedworking as lunch servers, doing cleaning duties, and class roles. They workwith responsibility so that all the grade 3 students can have a comfortableschool life.