【港区教育委員会からのお知らせ】

・必ず、検温をし、健康カードを持参してください。

・校内では、マスクの着用手洗い徹底します。ハンカチを忘れずに身に付けましょう。

・本人や家族に、発熱等の風邪の症状がある場合は、自宅で休養してください。その場合は学校にご連絡ください。

Please make sure to check yourchild’s body temperature in the morning and have your child bring their healthcard to school.

Wearing a mask and washinghands will be conducted thoroughly at school. Please ensure that your childwill have a handkerchief with them.

If your child or family membershave any cold symptoms such as a fever, please rest at home. Please contact theschool if this is the case.

学校の生活

2020/09/08

図工5年「わたしの風神雷神」

| by モデレーター210

風の神様、風神

(制作はまだ途中です)

雷の神様、雷神

(制作はまだ途中です)

古の人は、目に見えない自然の驚異を神様という形で表現し、畏れ、敬っていました。
 その風神雷神を、自分なりに模写しています。
 ただ描くのではなくどのように表現するか追求してほしいです。