【港区教育委員会からのお知らせ】

・必ず、検温をし、健康カードを持参してください。

・校内では、マスクの着用手洗い徹底します。ハンカチを忘れずに身に付けましょう。

・本人や家族に、発熱等の風邪の症状がある場合は、自宅で休養してください。その場合は学校にご連絡ください。

Please make sure to check yourchild’s body temperature in the morning and have your child bring their healthcard to school.

Wearing a mask and washinghands will be conducted thoroughly at school. Please ensure that your childwill have a handkerchief with them.

If your child or family membershave any cold symptoms such as a fever, please rest at home. Please contact theschool if this is the case.

学校の生活

2020/09/10

図工3年「気球にのって」

| by モデレーター210

気球に、のって、どこまでもいこう!
 空を飛ぶ気球、
どんなところにも行ける気球

あなたならどこに行く?
どんな景色が見える?
 色や絵の具の使い方、模様を工夫してデザインしました。
 3年生、こんなにイメージをふくらませて、描くことができます。
 行きたいところ、空を飛ぶイメージを気球に表しました。