【港区教育委員会からのお知らせ】

・必ず、検温をし、健康カードを持参してください。

・校内では、マスクの着用手洗い徹底します。ハンカチを忘れずに身に付けましょう。

・本人や家族に、発熱等の風邪の症状がある場合は、自宅で休養してください。その場合は学校にご連絡ください。

Please make sure to check yourchild’s body temperature in the morning and have your child bring their healthcard to school.

Wearing a mask and washinghands will be conducted thoroughly at school. Please ensure that your childwill have a handkerchief with them.

If your child or family membershave any cold symptoms such as a fever, please rest at home. Please contact theschool if this is the case.

学校の生活

2020/09/09

図工1年「いつもいっしょ」

| by モデレーター210

いつもいっしょにいたいな
 いつもいっしょに、ぎゅー
 粘土を握ってできる形を生かして、いつも一緒にいたい人をつくりました。
粘土のかたまりから、形をひねり出しました。

どの作品も、愛情にあふれています。
かわいいです!

大好きな弟といっしょに。
 大好きなママと、赤ちゃん。
 大好きなカブトムシ。
大事にしています。