学校の生活

2020/03/05

緊急児童居場所づくり事業

Tweet ThisSend to Facebook | by モデレーター210

緊急児童居場所づくり事業について

者の就労のため、自宅で過ごすことが困難な児童を対象に学校施設を開放し、自習等ができるようにします。参加するには、申し込みが必要です。

港区のホームページをご確認ください。

Regardingthe Emergency Initiative to Create a Place for Students

Sincethere may be some children who cannot stay at home during the day due to thework schedules of their parents and guardians, the school facilities will beopened for students to do self-study.

Inorder to participate in this program it is necessary to register first.

Pleaserefer to the Minato City homepage for details.