【港区教育委員会からのお知らせ】

・必ず、検温をし、健康カードを持参してください。

・校内では、マスクの着用手洗い徹底します。ハンカチを忘れずに身に付けましょう。

・本人や家族に、発熱等の風邪の症状がある場合は、自宅で休養してください。その場合は学校にご連絡ください。

Please make sure to check yourchild’s body temperature in the morning and have your child bring their healthcard to school.

Wearing a mask and washinghands will be conducted thoroughly at school. Please ensure that your childwill have a handkerchief with them.

If your child or family membershave any cold symptoms such as a fever, please rest at home. Please contact theschool if this is the case.

学校の生活

2020/09/11

2年生 生活科 六本木町探検

| by モデレーター210

2年生が生活科の学習で、六本木の町探検を行いました。
 2nd graders went on a field trip in the Roppongi area as a part of Life studies class.

「みんなが安全に気持ちよく過ごすための工夫」はどんなものがあるかを探しながら探検をしました。
They looked for ''measures to live comfortably and safely'' during the field trip.

それぞれが工夫を探し、見つけた工夫をたくさん写真に撮りました。
Each student looked for these measures and took many pictures of them.

普段の生活で気付かなかったことにたくさん気付くことができました。
They found many things that they had not noticed in daily life before.