【港区教育委員会からのお知らせ】

・必ず、検温をし、健康カードを持参してください。

・校内では、マスクの着用手洗い徹底します。ハンカチを忘れずに身に付けましょう。

・本人や家族に、発熱等の風邪の症状がある場合は、自宅で休養してください。その場合は学校にご連絡ください。

Please make sure to check yourchild’s body temperature in the morning and have your child bring their healthcard to school.

Wearing a mask and washinghands will be conducted thoroughly at school. Please ensure that your childwill have a handkerchief with them.

If your child or family membershave any cold symptoms such as a fever, please rest at home. Please contact theschool if this is the case.

学校の生活

2020/09/16

図工1年「光のプレゼント」(ランプシェード)

| by モデレーター210

ペットボトルを使って、ランプシェードをつくります。
カッティングシートをはったり、
絵を描いたりします。

それぞれ、光を通すことを考えながらつくりました。
 ペンで描くと、色が透けてきれい。

シールの色もよく選んでいました。

テーマを決めてつくっている人もいました。